Change Consultant GrowQu

Wil jij helpen om onze klanten te bewegen naar een gewenste gedragsverandering? En daarnaast ook trainingen geven om een cultuur van continu leren te bevorderen? Ben jij iemand die gedreven is en zelf ook een groei mindset heeft? Snel kan schakelen en gemakkelijk nieuwe kansen ziet? Dan zoeken we jou!

GrowQu begeleidt organisaties in het creëren van een cultuur van continu leren, waarin medewerkers en managers meer eigenaarschap krijgen over hun persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie. Wij geloven in een aanpak waarin organisaties medewerkers en managers een omgeving faciliteren waarin men zelf verantwoordelijk wordt voor ontwikkeling is. Om dit te realiseren werken we nauw samen met onze technologie partner TruQu.

Wat ga je doen?

Als Change Consultant bij GrowQu draag je bij aan de groei van onze organisatie. Met een commerciële mindset en adviserende kwaliteiten help je onze klanten in het verbeteren van hun ontwikkelcultuur. Je bent bij en met klanten aan het werk en gaat samen met hen aan de slag. Zo kun je bijvoorbeeld helpen bij de implementatie van een nieuwe performance cyclus, bij het verbeteren van samenwerkingen, het ontwerpen en introduceren van een nieuwe bedrijfscultuur of samen met HR bouwen aan nieuwe development programma’s.

Bij GrowQu werken we in een snel veranderende omgeving en zul je flexibel moeten acteren. Als Change Consultant ga je zowel in gesprek met stakeholders en geef je advies over de te nemen stappen in de cultuur en gesprekscyclus. Ook train je medewerkers en management in het toepassen van zowel de gesprekstechniek als het effectief gebruik van de TruQu technologie. 

Daarnaast bestaat je werk uit een mooie mix van Business Development (nieuwe diensten én nieuwe klanten) en Accountmanagement (bestaande én nieuwe diensten bij bestaande klanten). Je werkt samen met onze collega’s Martijn, Joost en Simon en met ons netwerk van ervaren trainers. Samen bepalen jullie welke projecten worden opgepakt.

Over GrowQu

GrowQu is een snelgroeiende organisatie die zich richt op het implementeren van een vernieuwde HR gesprekscyclus met bijbehorende cultuur veranderingen. Hierin speelt de technologie van TruQu een belangrijke rol.

Door tegelijkertijd in te spelen op de veranderende cultuur en de vernieuwende technologie wil GrowQu organisaties stap voor stap meenemen in meer gelijkwaardige ontwikkelgesprekken tussen management en medewerkers. Met behulp van onze Help en Grow filosofie en de technisch hoogwaardige product innovatie van TruQu zijn organisaties in staat om feedback centraal te zetten en de gesprekscyclus meer inhoud te geven. Dit resulteert in een organisatie waarin men constructief het gesprek aan kan gaan en complimenten geeft, dit wordt centraal vastgelegd in de TruQu web en app omgeving.

Jij…

 • Hebt een HBO of WO-opleiding afgerond in bijvoorbeeld Bedrijfskunde, HR(M) of Organisatiewetenschappen;
 • Hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in bijvoorbeeld rollen als consultant, projectmanager of trainer;
 • Hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt werken met doelstellingen;
 • Beheerst de Nederlands en Engelse talen in woord en geschrift;
 • Bent een teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig aan de slag;
 • Bent sociaal en gedreven;
 • Hebt een grote interesse in technologie en HR;
 • Wil jezelf maximaal ontwikkelen om succesvol te zijn en grijpt kansen met beide handen aan.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Hier hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet.

 • Contract voor minimaal 32 uur per week;
 • Contract voor in eerste instantie 1 jaar, met daarna verlenging naar onbepaalde tijd;
 • Bruto startsalaris vanaf €3.500,- Definitieve inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring;
 • Lease auto of indien gewenst een reiskostenvergoeding;
 • Laptop en vergoeding van je mobiele telefoon;
 • 24 vakantiedagen (obv een 40 urige werkweek).

Waar?

Wij zijn gevestigd in Utrecht aan de Joseph Haydnlaan 2A. In dit bedrijfsverzamelpand bewonen wij een ruimte van bijna 300m2 vol planten, zonlicht en flexibele werkplekken (voor ieder wat wils!). Onze klanten zitten verspreid over heel Nederland.

Solliciteren

Wij hebben drie vragen opgesteld om te beoordelen of jij de perfecte kandidaat voor deze rol bent. De antwoorden kun je dan in een briefvorm, samen met jouw CV  uploaden onderaan deze pagina.

 1. Welke ervaring neem jij mee die relevant is voor deze functie?
 2. Waar ben je het meest trots op?
 3. Wat ga jij bijdragen aan het succes van deze rol en het succes van GrowQu?

De antwoorden kun je in briefvorm, samen met jouw CV, mailen naar joost@growqu.com. Na het ontvangen nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op voor een mogelijk kennismakingsgesprek.