Business consultant GrowQu

Wie zijn wij?

GrowQu is een snel groeiende organisatie die zich richt op het implementeren van een vernieuwde HR gesprekscyclus met bijbehorende cultuur veranderingen. Hierin speelt de feedback-technologie van TruQu een belangrijke rol.

Door tegelijkertijd in te spelen op de veranderende cultuur en de vernieuwende technologie wil GrowQu organisaties stap voor stap meenemen in meer gelijkwaardige ontwikkelgesprekken tussen management en medewerkers. Met behulp van onze Help en Grow filosofie en de technisch hoogwaardige product innovatie van TruQu zijn organisaties in staat om feedback centraal te zetten en de gesprekscyclus meer inhoud te geven. Dit resulteert in een organisatie waarin men constructief het gesprek aan kan gaan en complimenten geeft, dit wordt centraal vastgelegd in de TruQu web en app omgeving.

Jouw profiel

Bij GrowQu werken we in een snel veranderende omgeving en zul je flexibel moeten acteren. Als Business consultant ga je zowel in gesprek met stakeholders en geef je advies over de te nemen stappen in de cultuur en gesprekscyclus. Ook train je medewerkers en management in het toepassen van zowel de gesprekstechniek als het effectief gebruik van de TruQu technologie.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel , neem dan contact op met Martijn Lodder. Martijn@growqu.com