https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

Ontmoet ons team

Zelfregie

Groei

Eerlijk

Onze visie

Middels het introduceren van een Feedback cultuur waarin vertrouwen, veiligheid en techniek centraal staan, krijgen organisatie concrete handvaten om ook anders te gaan werken.Elkaar een compliment geven of opbouwende kritiek wordt onderdeel van de cultuur en de performance cyclus.

Organisaties met deze cultuur realiseren zich dat medewerkers met continue feedback beter in staat zijn om zichzelf te ontwikkelen en te uiten. De organisatie transformeert naar een cultuur met goede dialogen, focus op ontwikkeling en persoonlijke groei.

Veilige feedback cultuur

Steeds meer organisaties zijn op zoek naar nieuwe manieren om meer open met elkaar te communiceren in het kader van de jaarlijkse beoordelings en functioneringsgesprekken. Het besef is er om dit proces aan te pakken. Maar hoe is de vraag waar veel organisaties voor staan.

Dit vergt zowel van het management als medewerkers een andere gesprekstechniek. Zet daarnaast de ontwikkeling in de organisatievorm waarin de traditionele wijze van aansturen vanuit macht wordt verandert in project en agile werken vanuit coachend leiderschap en er is een uitdagend traject gevonden waar GrowQu Uw organisatie in kan faciliteren.

Martijn Lodder
Founder en Trainer

Mijn passie is het ontwikkelen van talent binnen organisaties . Na ruim 10 jaar HR Consultancy ben ik gaan werken bij TruQu met als aandachtsgebied het begeleiden van organisaties in het creëren van een feedback cultuur, het trainen van gespreksvaardigheden en het werken met TruQu. Om de TruQu tool en dit onderwerp de juiste aandacht te blijven geven hebben we GrowQu opgericht om organisaties op deze competenties goed te begeleiden in de groei naar continue feedback en een open cultuur, zodat uiteindelijk de regie en initiatief van de het ontwikkelen gaat liggen daar waar het hoort : DE Medewerkers.

Philip La Rose
Trainer en Coach

Als Circular trainee bij YSE kreeg ik de mogelijkheid de schrijver te zijn van mijn eigen biografie door te ontdekken en ontwikkelen waar mijn kracht uitbloeit tot succes. Mijn kracht als trainer en mijn passie voor persoonlijk leiderschap maken dat ik in staat ben het maximale uit mezelf en anderen te halen. Dat is mijn succes.

Ik geloof in de ontwikkeling van de mens. Niet voortdurend bewijzen dat je beter bent dan anderen, maar proberen voortdurend beter te worden. Je eigen fouten en tekortkomingen eerlijk onder ogen zien, jezelf oprecht afvragen welke vaardigheden jijzelf en mogelijk het bedrijf nodig zal hebben, dat is ontwikkelen. Ontwikkelen start bij feedback vragen en geven.

Joost Bokkers
Manager

‘De afgelopen jaren heb ik op meerdere projecten gewerkt en mijn eigen bedrijf opgebouwd. Een van de belangrijkste inzichten die ik heb gekregen is het belang van een goed functionerend team. Als er één element belangrijk is voor het succes van een bedrijf dan is het wel de samenwerking van het team.

Een goede samenwerking is gebaseerd op communicatie en daarmee de mate waarin je feedback aan elkaar kan geven. Dit lijkt allemaal makkelijk maar in de praktijk kan het ingewikkeld en spannend zijn. Door de complexiteit van het menselijk gedrag maakt het een ontzettend interessant onderwerp. Het kunnen neerzetten van een gezonde cultuur is een van de mooiste dingen die er is!’

Cees Robbertsen
Trainer en Coach

Een open cultuur leidt tot de juiste feedback. Een organisatie waar iedereen zichzelf durft te zijn en open staat om te kunnen leren van elkaar, is wat mij motiveert om elke dag de organisatie te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Daarbij is het belangrijk dat de persoonlijke als ook de gezamenlijke doelen helder en uitgesproken zijn. Dat gesprek ga ik graag aan, om zo een juiste strategie te bepalen om het beste uit iedereen te halen.

Het werken aan houding, gedrag en communicatie is mijn passie, niet alleen voor de organisatie maar zeker voor het individu in elke laag van de organisatie! “Alleen ga je snel, samen kom je verder!”

 

Femke van Meer
Trainer en Coach

“The important thing is not to stop questioning, curiosity has it’s own reason for existing” – Albert Einstein

Wat maakt feedback vragen voor veel mensen spannend? En wat maakt dat er bij feedback geven niet altijd positief wordt gereageerd? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat nieuwsgierigheid en interesse in elkaar een belangrijk en positief onderdeel wordt van de uitvoering van ons werk? Daar wil ik als feedback coach graag aan bijdragen. Vaak denken mensen bij feedback aan kritiek, aan dat er iets beter of anders moet. Voor mij gaat het erom dat je met elkaar het gesprek aan gaat over wat iemand drijft tot gedrag en keuzes. Vanuit daar kun je kijken of het gedrag van iemand ook aansluit bij hun doel. En zo niet, wat zou dan effectiever gedrag kunnen zijn? Kun en durf je te spelen en experimenteren met jouw (nieuwe) gedrag om te kijken wat er dan gebeurt? Ik ga graag aan het werk met professionals, teams en organisaties om te ontdekken dat we zelf meer regie hebben op onze eigen ontwikkeling. De kunst is om gewoon te beginnen…..

Jessika de Waaijer
Trainer en Coach

Omdat 95 % van ons gedrag automatisch gaat, geloof ik er nog meer in dat je moet doen waar je goed in bent. Dat waar jij goed in bent vindt je echter al normaal en is niet zichtbaar meer voor je. Sterker nog je vindt het vanzelfsprekend en legt het ook nog eens anderen op.

Feedback vragen helpt om dat anders te doen. Feedback geven kan alleen een succes worden als je niet alleen schiet maar ook het lerende-gesprek met elkaar aangaat. Dat begint bij jezelf af te vragen: Waarom wil ik deze feedback geven?

Openheid en continu verbeteren staat daarbij voor mij centraal. Zo werk ik ook graag samen met klanten en collega’s.

Masja Schmitz
Trainer en Coach

Masja heeft al meer dan 10 jaar met veel plezier ervaring opgedaan op het gebied van Talent -& Leiderschapsontwikkeling, innovatie en projectmanagement. Masja helpt organisaties bij het vinden van vernieuwende oplossingen om Talent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden, dit doet zij in de rol van adviseur, programma manager, coach en trainer. Ze vindt het heel belangrijk om een omgeving en cultuur te creëren binnen organisaties waarin professionals het beste uit zichzelf kunnen halen. Een cultuur waarin opbouwende feedback geven vanzelfsprekend is.

Naast ontwikkeling van mensen heeft Masja ook een passie voor ondernemen en innovatie. Ze heeft aan de wieg gestaan van Young Colfield en is mede oprichter van WeShareTalent.

Desiree Rooks
Trainer

Na verschillende banen te hebben gehad ben ik in 2001 begonnen als trainer. Waarom? Tijdens mijn werk kreeg ik veel trainingen aangeboden die ik met enthousiasme volgde. Het fenomeen feedback geven heeft mij vanaf dat moment altijd geïnspireerd. Ik leerde, maakte fouten, baalde, was trots, moest om mezelf lachen en leerde nog meer.
Ik ben een verbindende trainer en consultant, die werkt vanuit respect met scherpte. Ik kijk naar talenten van mensen en teams en help om deze optimaal te benutten met het beste resultaat binnen de context van de organisatie. Mijn manier van samenwerken kenmerkt zich door hard werken, scherpte, diepgang en humor. Ik laat mensen sprankelen en hun kracht optimaal inzetten, zodat ze het beste uit zichzelf halen en impact hebben. Ik  leer mensen feedback te geven en te ontvangen, waarbij ze direct weten en voelen wat hun kracht is en uitgedaagd worden om te groeien.
“Work hard & have fun”: dit is mijn levensmotto en zie je ook terug in mijn werksessies.
Onbekend

GrowQu
Openstaande vacature

GrowQu is nog op zoek naar nieuwe feedback coaches die ons team komen versterken.

Open vacature