https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

Ontmoet ons team

Zelfregie

Groei

Eerlijk

Martijn Lodder
Founder en Senior Consultant

Mijn passie is het ontwikkelen van talent binnen organisaties . Na ruim 10 jaar HR Consultancy ben ik gaan werken bij TruQu met als aandachtsgebied het begeleiden van organisaties in het creëren van een feedback cultuur, het trainen van gespreksvaardigheden en het werken met TruQu. Om de TruQu tool en dit onderwerp de juiste aandacht te blijven geven hebben we GrowQu opgericht om organisaties op deze competenties goed te begeleiden in de groei naar continue feedback en een open cultuur, zodat uiteindelijk de regie en initiatief van de het ontwikkelen gaat liggen daar waar het hoort : DE Medewerkers.

Philip La Rose
Business Developer en Senior Consultant

Als Circular trainee bij YSE kreeg ik de mogelijkheid de schrijver te zijn van mijn eigen biografie door te ontdekken en ontwikkelen waar mijn kracht uitbloeit tot succes. Mijn kracht als trainer en mijn passie voor persoonlijk leiderschap maken dat ik in staat ben het maximale uit mezelf en anderen te halen. Dat is mijn succes.

Ik geloof in de ontwikkeling van de mens. Niet voortdurend bewijzen dat je beter bent dan anderen, maar proberen voortdurend beter te worden. Je eigen fouten en tekortkomingen eerlijk onder ogen zien, jezelf oprecht afvragen welke vaardigheden jijzelf en mogelijk het bedrijf nodig zal hebben, dat is ontwikkelen. Ontwikkelen start bij feedback vragen en geven.

Femke van Meer
Senior Consultant

“The important thing is not to stop questioning, curiosity has it’s own reason for existing” – Albert Einstein

Wat maakt feedback vragen voor veel mensen spannend? En wat maakt dat er bij feedback geven niet altijd positief wordt gereageerd? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat nieuwsgierigheid en interesse in elkaar een belangrijk en positief onderdeel wordt van de uitvoering van ons werk? Daar wil ik als feedback coach graag aan bijdragen. Vaak denken mensen bij feedback aan kritiek, aan dat er iets beter of anders moet. Voor mij gaat het erom dat je met elkaar het gesprek aan gaat over wat iemand drijft tot gedrag en keuzes. Vanuit daar kun je kijken of het gedrag van iemand ook aansluit bij hun doel. En zo niet, wat zou dan effectiever gedrag kunnen zijn? Kun en durf je te spelen en experimenteren met jouw (nieuwe) gedrag om te kijken wat er dan gebeurt? Ik ga graag aan het werk met professionals, teams en organisaties om te ontdekken dat we zelf meer regie hebben op onze eigen ontwikkeling. De kunst is om gewoon te beginnen…..

Jessika de Waaijer
Senior Consultant

Omdat 95 % van ons gedrag automatisch gaat, geloof ik er nog meer in dat je moet doen waar je goed in bent. Dat waar jij goed in bent vindt je echter al normaal en is niet zichtbaar meer voor je. Sterker nog je vindt het vanzelfsprekend en legt het ook nog eens anderen op.

Feedback vragen helpt om dat anders te doen. Feedback geven kan alleen een succes worden als je niet alleen schiet maar ook het lerende-gesprek met elkaar aangaat. Dat begint bij jezelf af te vragen: Waarom wil ik deze feedback geven?

Openheid en continu verbeteren staat daarbij voor mij centraal. Zo werk ik ook graag samen met klanten en collega’s.

Celine Schuit
Junior HR consultant

Verandertrajecten, daar ben ik erg in geïnteresseerd. Of ze nu groot of klein zijn. Persoonlijk ben ik van mening dat het van groot belang is om te starten met het inventariseren met hetgeen dat in huis is, een stap die denk ik vaak wordt vergeten. Dit kan organisaties helpen begrijpen waarom medewerkers bepaald gedrag aantonen (of juist niet) om op basis hiervan keuzes te maken die passen bij de organisatie.
Ook zet ik mij graag in om (op welke manier dan ook) organisaties te helpen met het beste uit hun medewerkers te halen. Een uitdaging voor mij is dan ook om erachter te komen wat voor wie werkt. Elk persoon en dus elke medewerker is anders en dit is denk ik juist iets dat we moeten omarmen en niet proberen te ‘vergeten’.

Emma Smeets
Junior HR Consultant

HRM is een breed vak en je kan er veel verschillende kanten mee op. Deels de reden waarom ik het heb gestudeerd. Wat ik met HR wil bereiken is dat mensen met plezier naar werk gaan. Dat ze, door zichzelf te blijven ontwikkelen en om zich heen te blijven kijken, hun plekje vinden in de arbeidsmarkt. Ik zie namelijk om mij heen dat veel mensen hun passie uiteindelijk ergens anders hebben liggen dan wat ze hebben gestudeerd. Iemand die klassieke talen heeft gestudeerd is in een administratieve functie beland en een ander die elektrotechniek heeft gestudeerd komt er achter dat zijn passie in het onderwijs ligt. Mijn passie ligt in het ondersteunen van mensen om iets te doen waar ze energie van krijgen in plaats van dat het energie kost. Dat begint bij persoonlijke ontwikkeling, kritisch naar jezelf kijken en ontdekken waar je kracht ligt en waar je blij van wordt.

Masja Schmitz
Senior Consultant

Masja heeft al meer dan 10 jaar met veel plezier ervaring opgedaan op het gebied van Talent -& Leiderschapsontwikkeling, innovatie en projectmanagement. Masja helpt organisaties bij het vinden van vernieuwende oplossingen om Talent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden, dit doet zij in de rol van adviseur, programma manager, coach en trainer. Ze vindt het heel belangrijk om een omgeving en cultuur te creëren binnen organisaties waarin professionals het beste uit zichzelf kunnen halen. Een cultuur waarin opbouwende feedback geven vanzelfsprekend is.

Naast ontwikkeling van mensen heeft Masja ook een passie voor ondernemen en innovatie. Ze heeft aan de wieg gestaan van Young Colfield en is mede oprichter van WeShareTalent.

 

 

Onbekend

GrowQu
Openstaande vacature

GrowQu is nog op zoek naar nieuwe feedback coaches die ons team komen versterken.

Open vacature
Onze visie

Middels het introduceren van een Feedback cultuur waarin vertrouwen, veiligheid en techniek centraal staan, krijgen organisatie concrete handvaten om ook anders te gaan werken.Elkaar een compliment geven of opbouwende kritiek wordt onderdeel van de cultuur en de performance cyclus.

Organisaties met deze cultuur realiseren zich dat medewerkers met continue feedback beter in staat zijn om zichzelf te ontwikkelen en te uiten. De organisatie transformeert naar een cultuur met goede dialogen, focus op ontwikkeling en persoonlijke groei.

Veilige feedback cultuur

Steeds meer organisaties zijn op zoek naar nieuwe manieren om meer open met elkaar te communiceren in het kader van de jaarlijkse beoordelings en functioneringsgesprekken. Het besef is er om dit proces aan te pakken. Maar hoe is de vraag waar veel organisaties voor staan.

Dit vergt zowel van het management als medewerkers een andere gesprekstechniek. Zet daarnaast de ontwikkeling in de organisatievorm waarin de traditionele wijze van aansturen vanuit macht wordt verandert in project en agile werken vanuit coachend leiderschap en er is een uitdagend traject gevonden waar GrowQu Uw organisatie in kan faciliteren.