Speciaal voor managers en leidinggevenden

Managementsessie

Komende maanden worden er weer vele ontwikkel- en beoordelingsgesprekken gevoerd. Belangrijk in deze fase is dat men zich veilig voelt om feedback te vragen en te geven. Maar, hoe creëer je een veilige omgeving en hoe ga je de ontwikkelgesprekken constructief voeren als manager? In deze managementsessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

Constructief ontwikkel gesprek

Als manager ben je na de sessie in staat om een goed ontwikkelgesprek te voeren en kun je je nog beter verplaatsen in de rol van de medewerker.

Veilige omgeving creëren

Aan het eind van de sessie ben je in staat om binnen jouw team en organisatie een veilige omgeving te creëren.

Concrete tips

Je krijgt concrete tips hoe je een goed gesprek kunt voeren en hoe je kan inspelen op weerstand en incidenten.

Cases

In de sessie ga je aan de hand van cases direct de theorie toepassen in de praktijk.

Wat levert het op?

Managers en leidinggevenden die in staat zijn om een veilige omgeving te creëren waarin men een constructief ontwikkelgesprek kan voeren.

"Het is fijn om iemand van buiten de organisatie te hebben die eens met vreemde ogen naar ons kijkt. Voor ons zijn dingen vanzelfsprekend, maar voor een ander misschien niet. GrowQu heeft ons echt geholpen om ons richting te geven en alles duidelijk te kaderen. Zij hebben mij weer wat inzicht verschaft en steun en hulp gegeven."

Richard HamakerLeaseweb

Praktische informatie

Leer in de managementsessie hoe je een goed ontwikkelgesprek kan voeren en een veilige omgeving kan creëren. Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan middels het aanmeldformulier en volg onze managementsessie

Duur van de sessie: 3 uur

Aantal deelnemers: 16 max.

Kosten: vraag vrijblijvend een offerte aan

Op locatie