GrowQu en TruQu slaan handen in één.

Amstelveen – TruQu (feedback software) gaat vanaf 2 april 2018 samenwerken met GrowQu op het gebied van het creëren en implementeren van een feedback cultuur binnen organisaties. Trainingen waren al onderdeel van het proces maar bleken steeds vaker een vast onderdeel te worden van het gebruik van TruQu. Deze behoefte wordt nu omgezet naar een gerichte dienstverlening om organisaties mee te nemen in deze stappen. 

Er is een sterke groei van het aantal organisaties die de stap naar digitale feedback zetten als onderdeel van het veranderen van de beoordelingscyclus.

Om organisaties de juiste aandacht te geven in het ontwikkelen van een cultuur en de gesprekstechniek is GrowQu gestart met gerichte expertise op het ontwikkelen van organisaties, management en medewerkers op dit gebied. Het doel is om de overstap naar werken met TruQu technologie zo soepel mogelijk te maken. 

Founder en Trainer van GrowQu, Martijn Lodder, heeft veel ervaring in begeleiding en training van organisaties in deze fase. Hij voorziet dat deze stap nog meer enthousiasme voor de combinatie van een open cultuur en toepassing van de digitale werkvormen met zich mee brengt. 

CEO van TruQu Bart Kollau ziet deze samenwerking als zeer constructief en passend bij organisaties die in de voorbereidende fase van het veranderen van hun performance cyclus extra aandacht willen besteden aan een goede onboarding van de TruQu software voor zowel het management en medewerkers.