Eerste stap naar een continue ontwikkelcultuur

GrowQu is de officiële implementatie partner van TruQu. Dit houdt in dat we de software van TruQu volledig kunnen implementeren in uw organisatie voor het optimaliseren van een feedbackcultuur.

Performance management

TruQu

TruQu moderniseert de oude beoordelings- en gesprekscyclus. Met de feedback technologie heb je de mogelijkheid aan internen én externen feedback te vragen of te geven. Zo werk je als medewerker continu aan je persoonlijke ontwikkeling en leerproces. Individuen en teams bouwen zo een persoonlijk feedback portfolio op. Maak beoordelen leuk en makkelijk!

Waarom gebruiken wij TruQu als hulpmiddel?

Het nieuwe beoordelen

Een achterhaalde beoordelingscyclus kan de zelfregie over ontwikkeling in de weg staan. Met de feedbacktechnologie van TruQu veranderen we de cyclus in een continu proces, waarin talentontwikkeling garant staat. Aan de hand van inzichten en analyses van gepersonaliseerde vragenlijsten kan de feedback leidraad worden voor de ontwikkelgesprekken.

Performance management

Een essentieel onderdeel van zelfregie over je ontwikkeling is het vragen en geven van feedback. Met de technologie ben je in staat om feedback te delen met collega’s, elkaar complimenten te geven en feedbackverzoeken in te plannen. De feedback verhoogt daarmee performance management van de organisatie.

360 graden feedback

Met het gebruik van TruQu ben je in staat om vanuit verschillende invalshoeken inzicht te krijgen op je functioneren en ontwikkelen. Dit verhoogt de kwaliteit van samenwerking binnen de teams en met klanten. Het helpt je te ontwikkelen, beter te presteren en het geeft een boost aan je carrière.

Onze diensten?

Implementatie van TruQu binnen de organisatie

Door middel van onze aanpak vergroten wij de kans van slagen van het inbedden van de TruQu software binnen jouw organisatie.

Het beheren van de TruQu online omgeving

Het gebruik van TruQu vergt continue aandacht. Denk aan het uitnodigen van nieuwe gebruikers, het aanmaken van teams, het onderhouden van de templates en het inrichten van de performance cyclus.

Het maken van maandelijkse rapportages

Door middel van maandelijkse rapportages krijg je inzicht in van het gebruik van TruQu door jouw medewerkers. Op basis hiervan kunnen wij samen kijken welke onderdelen meer aandacht verdienen. 

Het stimuleren en activeren van gebruikers

Door middel van trainingen, nieuwsbrieven en gerichte vragenlijsten activeren wij medewerkers om met TruQu aan de slag te gaan en blijven. Daarnaast houden wij contact met de ‘teamcoaches’ in TruQu om ervoor te zorgen dat zij inzicht krijgen in de talentontwikkeling van hun medewerkers.

Gericht op doelen

Doelen kunnen gericht zijn op soft skills, maar ook ‘harde’ gekwantificeerde doelen kunnen worden toegevoegd, denk bijvoorbeeld aan omzet targets

Complimenten geven

Positieve feedback stimuleert en helpt bij de ontwikkeling. Toon waardering aan collega’s door een compliment te geven en dit te delen op de ‘complimentenmuur’ van je organisatie. Complimenten kunnen zowel via de TruQu app, als via de website gegeven worden. Hoe leuker je compliment hoe groter de kans dat deze gedeeld wordt binnen de organisatie.

Verslaglegging resultaten

Het is mogelijk een reflectieverslag te schrijven in TruQu. Noteer wat je hebt geleerd, wat je kan verbeteren en wat je actiepunten zijn voor een bepaalde periode en deel dit met je manager of collega. Bekijk de reflectieverslagen die met jou zijn gedeeld en geef hier een reactie op om je collega te helpen met zijn persoonlijke ontwikkeling.

Analyseren

Met TruQu kun je de feedback die je hebt ontvangen ook analyseren. Cijfers en gemiddelden worden per vragenlijst getoond. Zo heb je direct inzicht in de voortgang van de organisatie als geheel, de afdeling en van elke individuele medewerker.