GrowQu Academy

Als HR-dienstverlener zijn wij gestart met een eigen GrowQu Academy voor jong talent. In een op maat gemaakt programma leren wij Junior HR Consultants om HR projecten om te zetten in resultaten.Wij matchen de juiste talenten aan jouw organisaties om deze gedragsverandering te ondersteunen en stimuleren.

Ik ben een HR talent

Als Junior HR Consultant bij de GrowQu Academy leer je door zelf te ervaren wat persoonlijk leiderschap is middels ons ontwikkelprogramma. Hierdoor leer je leidinggevenden te inspireren en te stimuleren om het juiste voorbeeldgedrag te vertonen. In een korte tijd ervaar je hoe het is om performance management significant te verbeteren binnen organisaties.

Meer weten

Ik zoek een HR talent

Tijdens het jaarprogramma stellen zij jouw organisatie in staat om het management te inspireren en meer regie te creëren bij medewerkers om resultaten te halen in alle lagen van de organisatie. Tevens voor jou een kans om deze talenten te behouden.

Meer weten

Wat staat centraal in de Academy?

Het nieuwe beoordelen

De Junior HR Consultant is in in staat feedback een gewoonte te laten zijn binnen een organisatie. Een achterhaalde beoordelingscyclus kan de regie over ontwikkeling in de weg staan. Door zelf regelmatig feedback te vragen en geven, krijgt de medewerker meer zicht op eigen functioneren en kan hij de organisatie daarbij betrekken.

Performance Management

Door middel van een op maat gemaakt programma is de Junior HR Consultant in staat om de kwaliteit van feedback te verhogen in een organisatie. Een essentieel onderdeel van regie over je ontwikkeling is namelijk het vragen en geven van feedback. De Consultant helpt organisaties bij deze verandering.

360 graden feedback

In de Academy leert de Junior HR Consultant hoe een organisatie uit verschillende invalshoeken inzicht krijgt over het functioneren en ontwikkelen. Dit verhoogt de kwaliteit van samenwerking binnen teams en met klanten. Als Junior HR Consultant ervaar je zelf hoe het is om continu te ontwikkelen middels maandelijkse coachingsgesprekken.